marți, 14 iulie 2009

Ad-Lot.com - un proiect de succes prezentat la emisiunea Antreprenor

Miercuri, 15.07.2009, incepand cu orele 19.15, pe postul de televiziune "The Money Channel", in cadrul emisiunii "Antreprenor" puteti afla secretele unui proiect de succes alaturi de Gabriel Popa - fondatorul site-ului www.ad-lot.com.

Ad-Lot.com este primul site din lume dedicat exclusiv publicitatii. Acest site unic in lume propune companiilor o solutie publicitara ieftina si eficienta, intr-un mod nemaintalnit pana acum.

Timp de aproximativ 45 de minute, domnul Gabriel Popa va dezvalui amanunte legate de inceputul proiectului Ad-Lot.com (oportunitati si obstacole), despre piata de advertising online din Romania, despre concurenta, dar si despre planurile sale de viitor.

Antreprenor se adresează unui public tânăr, educat, caracterizat de spirit întreprinzator, curaj şi dinamism. Fie că sunt profesionişti angajaţi ai marilor companii aflaţi pe punctul de a intra în afaceri pe cont propriu sau antreprenori de talie mică şi medie, aceştia vor găsi în emisiune informaţii şi exemple relevante pentru funcţionarea business-ului propriu.

2 comentarii:

  1. iar zici ca e primul site din lume de acest gen... frate dar chiar ai un tupeu incredibil...
    http://www.milliondollarhomepage.com/ . O sa imi stergi iar commentul? Tipicul romanului: sa isi atribuie ideile si munca altcuiva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Când solicitam un împrumut pentru a-mi cumpăra clădirea ca proprietar de mică afacere într-o situație dificilă, băncile convenționale au spus că nu mă pot ajuta. Firma de împrumuturi de la domnul Lee s-a așezat cu mine, a auzit situația mea și a decis că merit să risc. Aici suntem 5 ani mai târziu și tocmai mi-am reînnoit împrumutul pentru încă 7 ani. Nu aș fi putut cumpăra clădirea mea fără ajutorul împrumutului de la dl lee și voi fi dator pentru totdeauna cu ei pentru că mi-au dat o șansă când nimeni altcineva nu ar face-o. "Iată dl lee
    adresa de e-mail de contact: 247officedept@gmail.com De asemenea, pe WhatsApp: + 1-989-394-3740 Așa că voi sfătui pe oricine care caută un împrumut să-l contacteze pe dl Lee pentru asistență cu finanțarea împrumuturilor.

    RăspundețiȘtergere