marți, 14 iulie 2009

Ad-Lot.com - un proiect de succes prezentat la emisiunea Antreprenor

Miercuri, 15.07.2009, incepand cu orele 19.15, pe postul de televiziune "The Money Channel", in cadrul emisiunii "Antreprenor" puteti afla secretele unui proiect de succes alaturi de Gabriel Popa - fondatorul site-ului www.ad-lot.com.

Ad-Lot.com este primul site din lume dedicat exclusiv publicitatii. Acest site unic in lume propune companiilor o solutie publicitara ieftina si eficienta, intr-un mod nemaintalnit pana acum.

Timp de aproximativ 45 de minute, domnul Gabriel Popa va dezvalui amanunte legate de inceputul proiectului Ad-Lot.com (oportunitati si obstacole), despre piata de advertising online din Romania, despre concurenta, dar si despre planurile sale de viitor.

Antreprenor se adresează unui public tânăr, educat, caracterizat de spirit întreprinzator, curaj şi dinamism. Fie că sunt profesionişti angajaţi ai marilor companii aflaţi pe punctul de a intra în afaceri pe cont propriu sau antreprenori de talie mică şi medie, aceştia vor găsi în emisiune informaţii şi exemple relevante pentru funcţionarea business-ului propriu.

Un comentariu:

  1. iar zici ca e primul site din lume de acest gen... frate dar chiar ai un tupeu incredibil...
    http://www.milliondollarhomepage.com/ . O sa imi stergi iar commentul? Tipicul romanului: sa isi atribuie ideile si munca altcuiva...

    RăspundețiȘtergere