miercuri, 10 iunie 2009

Articol despre Ad-Lot pe Studentie.ro


Proiectul Ad-Lot.com este sustinut de studentie.ro! Va redau articolul integral:

"Tot mai multe publicatii vehiculeaza in ultima vreme abordarea crizei financiare care s-a abatut asupra intregii lumi ca pe o mare oportunitate.

Perioadele de criza economica nu sunt decat niste formidabile oportunitati de investitii de pe urma carora cei descuracreti, profita pe deplin.


Este si cazul lui Gabriel Ionut Popa, un tanar de 20 de ani, student al Facultatii de Administratie Publica din cadrul SNSPA. Am putea spune ca el si-a invatat bine lectia de istorie economica.

Cu o familie lovita din plin de criza financiara, tanarul a decis ca autocompatimirea nu este o solutie la problemele lui.

Dupa studierea pietei economice din Romania, Gabriel Popa s-a hotarat sa abordeze domeniul publicitar, grav lovit e criza.

Astfel a aparut www.ad-lot.com , solutia publicitara, a tanarului student, care vinde "parcele de internet".

Situl este unul de campanii publicitare si banere si da ocazia oricarei companii sa isi cumpere propria parcela de advertising, fiind impartit in spatii publicitare de diferite dimensiuni.

Gabriel Popa stie ca in vremuri de restriste companiile renunta prima data la banii dati pe promovare. Asa ca preturile mici, intre 3 si 125 euro/luna, ii garanteaza lui Gabriel succesul.

Tanarul nostru este un exemplu pentru colegii lui de generatie. Poate solutia lui de criza nu este marea lovitura. Insa avem incredere ca initiativa si curajul sunt cheia oricarui succes, iar Gabriel a dovedit din plin ca le are.

Virginia Selaru - editor Studentie.ro"

Puteti citi articolul si la http://www.studentie.ro/STUDENT_INTREPRINZATOR_IN_VREMURI_DE_CRIZA-a814-489798014.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu